texprocess

Masini pentru piele si materiale groase

Thenologii de coasere pentru piele si materiale groase

Thenologii de coasere pentru piele si materiale groase

Vă invităm să efectuaţi un tur virtual al tehnologiilor de coasere din domeniul mobilierului tapiţat, a tapiţeriilor auto sau a confecţionării produselor din piele şi materiale groase. O gamă foarte largă de utilaje vă vor convinge că JUKI este alegerea cea mai potrivită pentru obţinerea unor produse de înaltă calitate şi care să vă diferenţieze pe piaţă.

Chiar dacă este din material textil sau piele, orice produs nou de tapiţerie sau marochinărie este o provocare pentru tehnologia de coasere JUKI. Ve-ţi beneficia de utilaje puternice, fiabile, cu un gard de flexibilitate mărit, ce vor răspunde cu succes multitudinii de opereţii de coasere dificile, ce sunt din ce în ce mai des întâlnite.

Industria de tapiţerie şi marochinărie se confruntă cu schimbări constante a modei. Design-ul extravagant, culorile şi materialele speciale, dau tonul noilor modele, ceea ce impune producătorilor să fie din ce în ce mai flexibili şi capabili să pună în practică noile idei, fără întârziere. Flexibilitatea tehnologiei de coasere JUKI vă ajută să eliminaţi aceste inconveninte şi să ţineţi întotdeuna pasul cu noile tendinţe. În cazul în care o tehnologie standard existentă nu vă este suficientă, atunci ne vom strădui, ca împreună cu dumneavoastră, să vă oferim soluţia cea mai potrivită pentru a ajunge la un nivel optim de calitate şi productivitate.

Bazându-ne pe combinaţia ideală dintre dezvoltare şi experienţa dovedită în construcţia maşinilor de cusut, dublate de o asistenţă tehnică completă, asigurăm protecţia optimă a investiţiei clienţilor noştri în utilajele JUKI.

Firma Web Design