texprocess

Naomoto

Cu 50 de ani in urma, NAOMOTO schimba conceptul comun a fiarelor de calcat industriale foarte grele si productivitate scazută, prin dezvoltarea si introducerea pe piata a unui nou concept de fier de calcat industrial, mai usor, extrem de performant si foarte simplu de manevrat.

De-a lungul timpului NAOMOTO a continuat sa dezvolte astfel de produse revolutionare, facand ca brand-ul NAOMOTO sa devina un standard al profesionalismului, dezvoltand in mod constant produse usor de folosit, ce inglobeaza o tehnologie unica si imaginatie, dincolo de conceptele conventionale.

NAOMOTO a dezvoltat produse ce s-au dovedit a fi demne de a satisface cerintele oricărui client din intrega lume.

Gama de produse dezvoltate de NAOMOTO: fiare de calcat, mese de calcat, prese de calcat, manechine de finisat, topper pentru pantaloni fara dunga, generatoare de aburi, cabinete cu aburi.

Unul din punctele forte prin care NAOMOTO a revolutionat sectorul de calcat si finisat sunt fiarele de calcat care intr-adevăr se detasează net de orice producator de fiare de calcat de talie mondiala.

Componente ale fiarelor de calcat:


Sistem de furtune 2-in-1
Este un mecanism alcatuit din 2 furtune, iar furtunul de drenaj al condensului este inclus in furtunul de alimentare cu abur, ceea ce face fierul mai usor de manevrat si va elimina pentru totdeauna problema eliminarii apei pe orificiile de abur.
Sistem ITS
Elimina condenasarea in camera fierului de calcat, oferind o performanta ridicata procesului de calcare.
Control Precis al Temperaturii
Contine o combinatie dintre un termostat electronic si elementi de incalzire, ce ofera un control precis al temperaturii ±1.50C si economie a energiei electrice.
Talpa fierului din Tuffram
Talpa fierului injectata cu Teflon ce usureaza operatia de calcare si creste durata de viata a fierului.
Talpa fierului curbata tridimensional
Procesul de calcare finala a unui produs, necesita miscari line pentru a obtine o finisare de calitate si intr-un timp scurt. Astfel, folosind un fier de calcat cu talpa curbata tridimensional se va obtine o productivitate si calitate ridicata a procesului de finisare.
COMFORT STANDARD NAOMOTO
  • Maner cauciucat
  • Maner deschis la capat
  • Aparatoare pt mana
  • Greutate perfect balansata
  • Control fin al cantitatii de abur
Talpa fierului tratata cu crom
Confera o durabilitate marita a fierului si o fiabilitate crescuta.

Firma Web Design